Usluge


Sadržaj

Sadržaj (slike i tekstovi) igra veliku ulogu u tome koliko je Vaš sajt privlači pažnju posetiocima. On ima moć kako da odbije ljude, tako i da ih privuče da pogledaju šta nudite.

Naš pažljiv i posvećen pristup sadržaju znači da se možete efikasno predstaviti online publici bez nepotrebnog stresa.

Web Dizajn i Korisničko iskustvo

Mi brinemo o korisničkom iskustvu (UX) koji vaš kupac ima bez obzira gde se nalazio, pošto je to odraz vašeg brenda. Svaka web stranica koju kreiramo poseduje dizajn prilagođen Vašim poslovnim i korisničkim zahtevima.


Optimizacija, Responsive prikaz

Vaši kupci žele da budu u mogućnosti da komuniciraju sa Vašim brendom kad god i gde god da se nalaze. Prikaz sajta na mobilnim uređajima se u velikoj meri razlikuje od prikaza na desktop računarima, zbog čega ulažemo svoje znanje i vreme u optimizaciju prikaza na svim uređajima i osiguravamo da Vaša veb stranica radi na optimalnom nivou.

Moderni SEO sadašnjice

Efikasni SEO ili optimizacija pretraživača prevazilazi optimizaciju Vašeg web sajta za pretraživače - to je postepen proces koji koristi strateško kreiranje sadržaja kako bi poboljšao korisničko iskustvo i vidljivost na mreži. Kroz monitoring i testiranje podataka, naše etičke, white-hat SEO usluge dokazano povećavaju organski saobraćaj i pretvaraju posetioce web stranice u lojalne korisnike.


E-commerce

Naš celokupan pristup e-commerce-u (online prodavnicama) je fokusiran na efektivnu prezentaciju proizvoda i pojednostavljeno poručivanje koje ima direktan uticaj na povećanje prodaje.

Lokalizacija

Lokalizacija web sajta je više od običnog proces prilagođavanja postojeće web stranice lokalnom jeziku i kulturi na ciljnom tržištu. To je proces koji mora odražavati specifične jezičke i kulturne preferencije u sadržaju, slikama i ukupnom dizajnu i zahtevima sajta - uz zadržavanje identiteta i brenda web stranice


Bezbednost sajta i Održavanje

Fokusirani na održavanje Vaše web stranice, sigurnom i brzom.

Današnji informisani potrošač je u mogućnosti da brzo pronađe vašu web stranicu kako bi procenio Vašu verodostojnost i da li ste vredni vremena i novca. Nemojte izgubiti korisnike zbog sajta koji ne radi ili koji ima sigurnosne propuste.

Testiranje

Uspeh lansiranja projekta je od presudnog značaja za vaš digitalni rast i dobar odnos sa posetiocima sajta. Ponosni smo na naše rigorozne pre-live procedure i kontrolne liste, koje osiguravaju da funkcionalnost i svaki detalj Vašeg sajta bude proveren pre samog puštanja sajta online.


Podrška

Ponosni smo na stvaranje dugotrajnih odnosa i zbog toga ne oklevamo u pružanju podrške svim našim klijentima za svaki korak projekta.

Uvek možete računati da je neko tu da pomogne sa svim pitanjima, bez obzira da li su povezani sa Vašim projektom ili opštim pitanjima vezano za naše usluge i ponude.